top of page
TietoEvry.jpg

TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. 

TietoEVRY har sitt huvudkontor i Finland och har omkring 24 000 experter anställda globalt.

 

Bolaget tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. TietoEVRY omsätter årligen cirka 3 miljarder euro och aktierna är noterade på NASDAQ i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs. www.tietoevry.com

 

Några områden som TietoEvry arbetar med är Digital Konsulting, Moln & Infrastruktur-tjänster​, utveckling av Branschprogramvara, Finansiella Tjänster och Produktutvecklingstjänster​.

 

Förutom lokal närvaro i Norden har TietoEvry leveranscentra inom EU och globalt: Ukraina, Polen, Tjeckien, Indien, Kina och Baltikum. ​

 

Vi skiljer oss från konkurrenterna genom att kombinera

  • Djup kundinsikt

  • Kompetens från ett av Nordens största team med digitala konsulter​

  • Rätt skala av globala kapaciteter​

  • Konkurrenskraftig mjukvara

  • Mjukvara och globala ekosystem för IT

  • Lokal närhet med globala kapaciteter och partnerskap​

 

Vår driftsmodell är baserad på lokala team och globala servicelinjer som kontinuerligt anpassar sig till marknadens behov och effektivitet​.

KONTAKT:

Lokal kontakt vid frågor är vår SiteManager:

Robert Hagelin

robert.hagelin@tietoevry.com

tietoevry-logo-black-rgb_M.jpg

I Östersund arbetar ca 140 personer med fokus på Systemutveckling, IT-infrastruktur, Molntjänster samt Användarsupport. Från kontoret i Östersund levererar vi tjänster och produkter till privata och offentliga kunder både lokalt och globalt.

 

På TietoEvry ser vi lärandet som en livsstil. Vi har en engagerande arbetsplats som främjar personlig tillväxt och välbefinnande med möjlighet att delta i många spännande projekt.

 

Att jobba på TietoEvry är att skapa en Brigther Future. Together

 

Läs mer på: https://www.tietoevry.com/en/careers/

TietoEvry capabilities overview.png
bottom of page