top of page
Desktop Let the balloon guide you web.jp

Innovation och Power of sharing är våra ledord på Sopra Steria och vi firar när våra kunder lyckas nå sina mål. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder. Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. Vi ser på våra medarbetare ur ett långsiktigt perspektiv och vi ger dig goda karriärmöjligheter.
 
På Sopra Steria jobbar vi med allt från samhällsnyttiga webtjänster inom eHälsa, planerings- och uppföljningssystem för kollektivtrafiken samt streamingtjänster för både tv-kanaler och biografer till innvoationsrådgivning för startupsföretag och AI-lösningar.
 
Sopra Steria är ett internationellt IT-konsultföretag som är topp 5 i Europa inom digital transformation. I världen är vi mer än 46 000 medarbetare varav 470 av oss finns här i Sverige. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Östersund. I Östersund jobbar vi inom områdena systemutveckling, informationssäkerhet, projektledning och data analytics. Oavsett om vi jobbar med lokala eller nationella kunder har vi ett nära samarbete mellan leveransteam och beställare.
 
På Sopra Steria får du möjlighet att jobba i teknikens framkant och du får jobba i ett härligt och engagerat team. Med driv, nyfikenhet, kundfokus och hjärta tar vi oss an våra uppgifter och skapar en bättre framtid tillsammans.

www.soprasteria.se

KONTAKT:

Sopra Steria
bottom of page