top of page
Makers of a sustainable future
Logotype-Knowit-Digital-white.png

Makers of a sustainable future!

Äntligen! Från och med 1 juli 2021 är Cybercom nämligen en del av Knowit. Vad innebär det här för dig som vill söka jobb hos oss? Ingenting, egentligen. Det går alldeles utmärkt att skicka in din jobbansökan som vanligt via vår webbplats.

https://www.knowit.se/jobb/

Tillsammans blir vi starkare och kan ta oss an större kunduppdrag och mer komplexa projekt. Missa inte möjligheten att hoppa på den spännande resan vi nu har framför oss – skicka in din ansökan eller kontakta någon av våra rekryterare redan idag, så berättar de gärna mer om våra karriärmöjligheter. Vi hoppas på att höra ifrån dig snart!

#Makersofasustainablefuture

 

I Östersund är vi drygt 50 anställda och jobbar med fokus på leveranser med team (agila team och application management) som sitter inhouse på vårt centralt belägna kontor.

Vi jobbar inom följande områden:

 

AFFÄRS- OCH ORGANISATIONSUTVECKLING

Transformerar bolag och organisationer till att bli digitala och hållbara, för långsiktigt ökad konkurrenskraft. Exempel: utveckling av nya affärsmodeller, strategier för molntjänster eller datahantering.

AGILA TEAM OCH TJÄNSTER

Med agil systemutveckling utvecklar vi interaktivt för snabbare och säkrare marknadsleverans. Exempel: utveckling av ny teknik som 5G eller i stora systemleveranser inom offentlig sektor.

SÄKERHET

Hjälper bolag och organisationer att hitta rätt säkerhetsnivå
för sin verksamhet. Exempel: riskanalys, regelefterlevnad,
e-signering och säkerhetsstyrning.

INNOVATION OCH TJÄNSTEDESIGN

Accelererar förmågan att få ut framgångsrika koncept på marknaden. Exempel: nya tjänster grundade i insikter om användarens behov.

 

Sist men absolut inte minst:
VI BRINNER FÖR HÅLLBARHET och har stort fokus på att våra lösningar skall påverka samhället i en positiv riktning.

www.knowit.se

KONTAKT:

Knowit

Rådhusgatan 56

831 34 Östersund

Emelie Steen-Aune 
Emelie.Steen-Aune@knowit.se

076-130 10 71

bottom of page