top of page

Cygni är IT-konsultbolaget som erbjuder specialistkonsulter inom systemutveckling till lokala och nationella kunder. Vi hjälper kunder i alla sorters digitaliseringsprojekt, allt från utveckling av nya tjänster till förvaltning av existerande system. Vi är ett mjukt teknikbolag, med visionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som duktig och ambitiös systemutvecklare, och har vunnit utmärkelser som Sveriges och Europas bästa arbetsplats, rankat av Great Place To Work. För oss handlar visionen om att du ska trivas, hela tiden utvecklas i rätt riktning, och dessutom kunna påverka din egen situation.

Cygni finns på sju orter i Sverige, och även i Köpenhamn. Sedan starten i oktober 2017 har vi i Östersund vuxit till en härligt gäng techiga konsulter, och vi sitter i mysiga lokaler mitt i centrala Östersund, i samarbete med utvecklingshubben Gomorron Östersund. Våra konsulter sitter antingen på plats ute hos lokala kunder, eller på vårt kontor och jobbar i distansuppdrag med kunder på andra orter. Vi har även konsulter i Åre! 

Viktigast för oss, är att vi har kul och vi jobbar tillsammans. Vi hjälper och inspirerar varandra. Hela företaget drivs på ett sätt där laganda, kompetensspridning och en grym arbetskultur är inbyggt i vårt DNA. Välkommen till oss! 

www.cygni.se/region-mitt

Cygni - part of accenture.png

KONTAKT:

Christian Olsson / Cygni

Storgatan 25

831 30 Östersund

christian.olsson@cygni.se

070-438 79 21

Hela Cygni CTS 2019nwebb.jpg
bottom of page