Hela Cygni CTS 2019nwebb.jpg

Cygni Östersund är IT-konsultbolaget som erbjuder specialistkonsulter inom systemutveckling till lokala och nationella kunder. Vi hjälper kunder i alla sorters digitaliseringsprojekt, allt från utveckling av nya tjänster till förvaltning av existerande system. Vi är ett mjukt teknikbolag, med visionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som  duktig och ambitiös systemutvecklare, och har vunnit utmärkelser som Sveriges och Europas bästa arbetsplats, rankat av Great Place To Work. För oss handlar visionen om att du ska trivas, hela tiden utvecklas i rätt riktning, och dessutom kunna påverka din egen situation.

 

Cygni finns på sju orter, varav det senaste är vårt första kontor utanför Sverige, och det öppnades i Amsterdam för ett par år sedan. Sedan starten i oktober 2017 har vi i Östersund vuxit till 12 anställda, och vi sitter i mysiga lokaler mitt i centrala Östersund, i samarbete med utvecklingshubben Gomorron Östersund. Våra konsulter sitter antingen på plats ute hos lokala kunder, eller på vårt kontor och jobbar i distansuppdrag med kunder på andra orter.  

 

Viktigast för oss, är att vi har kul och vi jobbar tillsammans. Vi hjälper och inspirerar varandra. Hela företaget drivs på ett sätt där laganda, kompetensspridning och en grym arbetskultur är inbyggt i vårt DNA. Välkommen till oss! 

www.cygni.se

KONTAKT:

cygni-logo-black (1).jpg

Kristina Berger / Cygni

Storgatan 25

831 30 Östersund

kristina.berger@cygni.se

076-310 88 66