top of page

Vi leder den digitala revolutionen framåt och för oss finns bara de högsta ambitionerna. Vi ger oss inte förrän vi hittar de smartaste lösningarna, antar de mest spännande utmaningarna och jobbar med de bästa människorna. Vi är ett starkt och snabbt växande IT-konsultföretag som hjälper våra kunder med nyskapande lösningar varje dag. Det har vi gjort sedan internets barndom. På vägen har vi byggt en stark och passionerad företagskultur, som bottnar i visionen om en bättre morgondag. Något vi är otroligt stolta över!

TOMORROW IS NOW

Vi tänker långsiktigt. Vi söker de vassaste medarbetarna, som kan skapa de bästa tjänsterna och driva utvecklingen framåt. I vår Tomorrow strategi allt från framtidsspaningar till innovationsstöd och mycket annat spännande. Vi är förändring som driver utvecklingen framåt

VÄRDERINGAR

Våra värderingar och vår kultur är det som är skillnaden som gör skillnad. För oss är detta det viktigaste vi har och vi är otroligt stolta över våra värderingar och kultur. Vi älskar det vi gör och får saker att hända. Expect a better tomorrow!


VILL DU BLI EN AV OSS?

Är du en talang inom strategi, teknik eller kommunikation? Välkommen! Hos oss kan du räkna med att vara med och digitalisera och transformera spännande delar av svenskt näringsliv. Du kan exempelvis projektleda utvecklingsteam, ta fram nya applikationer, bygga eller testa tekniska lösningar. Alltid inom viktiga områden såsom sjukvård, handel, telekom, automotive eller industri. Och du gör det tillsammans med de bästa kollegorna. Det finns även ett stort och äkta samhällsengagemang inom Nexer. Vi bryr oss om varandra och vi bryr oss om vår omvärld. Vårt mål är att bli Sveriges mest framgångsrika IT-konsultbolag. Vill du vara med?

Vi finns på 20 orter i Sverige och Östersund jobbar vi med e-Hälsa från E-hälsocentrum, en coworking arena i samverkan mellan företag, kommun och region.

https://nexergroup.com

Nexer

KONTAKT:

bottom of page