top of page

När Ann, Jocke och Kent startade IT-konsultföretaget KAJ63 var de överens om vad som skulle genomsyra verksamheten; humanism, digital utveckling och lokalt engagemang.

– Humanismen och synen på medarbetarna är något som jag tror utmärker oss. Alla vet att man måste trivas på jobbet för att göra det riktigt bra. Därför vill vi vara en generös arbetsgivare som satsar på personalen, bland annat genom en motiverande lönemodell och roliga aktiviteter tillsammans, säger Kent Loo.

De åker på konferensresor, har spelkvällar, åker skidor, bowlar och går på bio. Ofta bjuds även medarbetarnas familjer in. Eftersom familjerna är viktiga för medarbetarna är de viktiga för KAJ63.

Ann, Jocke och Kent förväntar sig att de anställda brinner för teknik och systemutveckling, men också att de har ett genuint intresse för både kunder och kollegor.

– Vi brukar skämtsamt säga att man måste gilla människor lika mycket som klurig kod om man ska passa in på KAJ63, säger Joakim Ek.

Mer semester, ny telefon eller cash?

KAJ63:s lönemodell innebär att medarbetarna har stora möjligheter att påverka sina egna förmåner. De kan plocka ut vinsten som extra lön, mer semester, en ny telefon eller ökat pensionssparande.

– Våra yngre konsulter tycker att det är mycket värt att kunna plocka ut en högre lön eller hålla sig uppdaterade inom ny teknik, medan de äldre uppskattar extra ledighet eller mer pengar till pension, säger Ann Ragnvaldsson.

Med frihet följer ansvar och konsulterna på KAJ63 förväntas vara professionella, intresserade och trygga i att ta egna beslut.

– Våra konsulter har modet att ta för sig och föreslår ofta nytänkande lösningar som de vet kommer att gynna kunden. Jag skulle vilja gå så långt som att säga att det där extra engagemanget gör oss unika i branschen, konstaterar Kent.

KONTAKT:

Ann Ragnvaldsson / KAJ63

Törnstensgrända 15 A

831 31 Östersund

 

ann@kaj63.se

070-553 77 76

Kaj63
Kaj%2063%20till%20webbsida_edited.jpg

Starkt lokalt engagemang

KAJ63 har jobbat hårt för att få kvalificerade tekniska utbildningar till Östersund och de vill driva IT-utvecklingen inom länets företag framåt.

– Det ska vara möjligt att gå en högkvalitativ IT-utbildning och hitta kvalificerade jobb i Östersund, och vi vill att länets företag ska ligga i framkant när det gäller att använda it i sin produktutveckling. Vi jobbar nära både universitet och näringsliv för att nå dit, säger Joakim Ek.

Det lokala engagemanget innebär också att de sponsrar lokala fotbollslag och skidåkare, köper in biljetter för att gemensamt gå på basket och ishockey. De inhandlar så många förbrukningsvaror som möjligt lokalt och har även bidragit till inköp av biobränsle till flygplanen så att man ska kunna flyga till och från Östersund utan onödigt stor klimatpåverkan.

KAJ63:s syn på företagande och medarbetare är ett tydligt framgångsrecept. Uppdragen blir allt fler och KAJ63 behöver växa.

– När vi rekryterar går personlighet före erfarenhet, oavsett ålder på den sökande. Vi är många seniora utvecklare på KAJ63 som kan ta rätt person under våra vingar. Förhoppningsvis hör vår nästa medarbetare av sig redan i dag! säger Ann.

www.kaj63.se

bottom of page