top of page
Frida.jpg

Jag är ursprungligen från Vemdalen, något som såklart fortfarande präglar mig. I fjällen, hos familjen, med familjens hundar och i skogen – där trivs jag allra bäst.

Jag har testat att bo på lite olika ställen i Sverige, bland annat Umeå och Stockholm, men för cirka två år sedan tog jag och min sambo det bästa beslutet - att flytta till Östersund. Här i Östersund har jag inte bara helg-nära till Vemdalen och Åre, utan kan också bo i en stad som erbjuder kultur, butiker, friluftsliv och en massa annat. Jag slipper helt enkelt behöva välja mellan stad och fjäll.

Idag jobbar jag som Testare och Testledare. Jag ingår i ett agilt team som jobbar mot en kund inom finansbranschen. Hos oss sitter vi in-house, vilket innebär att jag får det bästa av två världar; jobba med komplexa IT-lösningar för stora kunder, samt ha trevliga och duktiga kollegor på plats.

IT-branschen blomstrar i länet och flytten till Östersund har verkligen INTE inneburit att jag behövt kompromissat i karriären. Jag vet att om jag någon gång skulle vara redo för en ny IT-utmaning så kommer jag att få möjligheten att göra det här.

Hej Frida!

Vem är du?

Ã¥re_webb.jpg
bottom of page