top of page
Skärmklipp 2020-02-16 20.11.00.png

Du kanske aldrig har hört talas om DigitalRoute, men faktum är att varje gång du pratar i mobilen, tittar på en streamingtjänst eller bokar ett flyg är sannolikheten stor att vår produkt har varit involverad. Vi kan glädjande konstatera att varje dag använder mer än en miljard människor services som är kopplade till vår plattform.  


Vi har i snart 20 år varit ledande inom Billing Mediation, det vill säga att inhämta och bearbeta komplex information i syfte att kunna ta betalt för den.  Vår teknik möjliggör för våra kunder att effektivt hantera en Consumer-based Business Model, vilket från ett användarperspektiv helt enkelt innebär att du enbart betalar för det du utnyttjar!


 DigitalRoute har huvudkontor i Stockholm och har funnits i Östersund sedan början av 2019. Med 200 anställda över hela världen är vi dock ett etablerat globalt företag med flertalet välkända kunder inom olika branscher.  I Östersund är vi ett härligt gäng som främst fokuserar på R&D och teknisk nyutveckling av vår plattform i tätt samarbete med resten av företaget. Vi använder modern, agil teknik, verkar inom Cloud, IoT och BigData och att avsätta tid för innovation och nytänkande är en självklarhet för oss.  


Kom förbi på en kaffe så berättar vi mer!
https://www.digitalroute.com/contact/

DigitalRouteOfficeÖstersundwebb.jpg
bottom of page