top of page
Bild CGI.png

CGI har vi en dröm. Vi vill skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga upp ett företag att vara stolta över. 

 

För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer och i motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären. 

 

CGI är en av världens största oberoende IT-leverantörer med närmare 80 000 anställda världen över, och i Åre/Östersund är vi 150 systemutvecklare som tillsammans skapar system till samhällsviktiga funktioner inom olika spännande branscher. 

 

All vår verksamhet bedrivs från våra egna lokaler där vi utvecklar i de senaste teknikerna, inom främst Java och .NET. Vårt arbetssätt bygger på agila värderingar och principer. Eftersom vi har totalansvaret över hela utvecklingsprocessen finns möjligheten för våra medarbetare att byta kunduppdrag samt att prova på olika roller och tekniker. 

 

Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning och omhändertagande attityd. Vi tror att vårt varma och trygga arbetsklimat är en stor anledning till vår framgång. Lägg där till att vi har spännande uppdrag, erbjuder delägarskap och schysta förmåner, samt har himla roligt tillsammans. Både professionellt och på fritiden.

 

Sedan 2018 har vi även utökat med ett kontor i Åre eftersom vi sett en efterfrågan på att flexibelt kunna jobba ännu närmare vår vackra fjällmiljö. 

www.cgi.se

KONTAKT:

bottom of page